develop own website

Kérjük támogassa szervezetünket...

Tisztelt Bajtársak! Tisztelt Barátaink!

Minden évben lehetőség van arra, hogy rendelkezzünk az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadó 1%-áról. Ez legkésőbb május 20-ig szja-bevallástól függetlenül is megtehető.

Kérjük tagjainkat és a céljainkkal egyetértő barátainkat, hogy tevékenységünk sikere és fejlődése érdekében ne mulasszák el ezúton is támogatni Szervezetünket!

adószámunk: 18179750-1-13

Az 1%-os felajánlásáról a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhet. Amennyiben az adóbevallástól függetlenül kíván rendelkezni és ezt az 1956 Magyar Nemzetőrség javára kívánja felajánlani, IDE kattintva töltse le űrlapunkat! A kinyomtatást és kitöltést követően tegye borítékba és postai úton, vagy személyesen juttassa el a NAV ügyfélszolgálatára.

Fontos, hogy a 2019. május 20-ai határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1%-áról, a rendelkezése érvénytelen és késedelmét igazolási kérelemmel sem mentheti ki.

Bővebb információt EZEN az oldalon talál.

Köszönjük, hogy gondot fordít rá, hogy adója 1%-ával a Magyar Nemzetőrség céljait és erősödését támogatja!

Köszönettel, az Elnökség

Bankszámlaszámunk:
1956 Magyar Nemzetőrség
65100242-11043223

Támogatását előre is köszönjük!

RÓLUNK

A Magyar Nemzetőrség olyan alulról szerveződő, történelmileg erős társadalmi támogatottságú, politikai pártoktól független szervezet, mely elkötelezett a magyar szabadság és önállóság fenntartásában. Ereje az önkéntes tagság hazafias áldozatvállalásán alapszik és kész az ország rendvédelmi szerveivel, illetve a honvédséggel együttműködve védeni Hazánk biztonságát.

FELIRATKOZÁS

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK