build a site

Központi e-mail: nemzetor@magyarnemzetorseg.hu
Nemzetőr tagfelvétel: jelentkezes@magyarnemzetorseg.hu
"Anyák a Nemzetért" tagfelvétel: hagyomany@magyarnemzetorseg.hu
Veszprém és Fejér megyei tagfelvétel: ve.pk@magyarnemzetorseg.hu
Országos Vízvédelmi- és Hajózási Kiképzési Központ: ovhkk@magyarnemzetorseg.hu
Kiskadét mozgalom: kiskadet@magyarnemzetorseg.hu
Szerkesztőség: szerkeszto@magyarnemzetorseg.hu
Kiképzési parancsnokság: parancsnok@nemzetorloter.hu


Postacím: H-1301 Budapest Pf.30

Szerkesztőségi tájékoztató

Tisztelt Olvasó!Az Elnökség 2019. január 9. napjától a honlap főszerkesztőjévé Szabó János nör. dandártábornokot, adminisztrátorává Lukács Albert nör. őrnagyot nevezte ki.

Ettől a naptól kezdődően a közzétételre szánt írásokat és a kísérőszöveggel ellátott fényképes tartalmakat (mikor, hol, mi történik és kik láthatóak a képeken), valamint az észrevételeket a


emailcímre várjuk. A videó tartalmakat továbbra is a Youtube oldalára (https://www.youtube.com) kérjük feltölteni és csak a beágyazáshoz szükséges linket, valamint a filmhez tartozó kísérő, vagy magyarázó szöveget várjuk a fenti e-mailcímre megküldeni.

Kérjük, hogy a levélíró minden esetben tüntesse fel nevét – és amennyiben tagunk – rendfokozatát, valamint nemzetőr igazolványának számát. Az így megküldött tartalmak közzététele – annak alaki és tartalmi megfelelősége esetén – átlagosan 48 órán belül megtörténik.

A közzétételre szánt anyagok között előnyt élveznek a nemzetőr vonatkozású, saját szerzésű cikkek, versek, fényképek és videofelvételek. Idegen anyag felhasználásánál és idézetnél kérjük a forrás, illetve a szerző pontos megjelölését, valamint szükség esetén nyilatkozatot arra nézve, hogy a szerzői jog tulajdonosa hozzájárulását adja a honlapunkon való közzétételhez.

Azon anyagok, melyek nélkülözik a szerző külön feltűntetését, a beküldő szerzeményeként lesznek nevesítve, mellyel kapcsolatban az esetleges szerzői, vagy más jogi igénymentességért a beküldő szavatol és felel.

A szerkesztőség továbbra is fenntartja a jogot arra, hogy a beküldött anyagokból válogasson, illetve a közlésre szánt szöveg helyesírási és stilisztikai hibáit korrigálja.

Köszönjük figyelmét, egyben reméljük, hogy munkánkkal elnyerjük tetszését. Minden kedves olvasónknak eredményes újévet, sok erőt és jó egészséget kívánunk!Bajtársi üdvözlettel,

Lukács Albert nör. őrgy.                                        Szabó János nör. ddtbk.


RÓLUNK

A Magyar Nemzetőrség olyan alulról szerveződő, történelmileg erős társadalmi támogatottságú, politikai pártoktól független szervezet, mely elkötelezett a magyar szabadság és önállóság fenntartásában. Ereje az önkéntes tagság hazafias áldozatvállalásán alapszik és kész az ország rendvédelmi szerveivel, illetve a honvédséggel együttműködve védeni Hazánk biztonságát.

FELIRATKOZÁS

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK